Güncel:
Kaldırım işgallerine kim dur diyecek…
 

Trabzon’da yaşayan insanların en çok zorlandığı, şikayet ettiği konuların başında yanlış araç park ederek yaya kaldırımlarını işgal eden sürücüler geliyor.

Fotoğrafın biri en işlek bölge olan Trabzon Merkez Ptt’nin önü araç yaya kaldırımını kapatacak şekilde park etmiş. Diğer foto Millet Bahçesi önünden yayanın geçeceği yol kapalı yayalar, öğrenciler araç ve binlerce dolmuşun her gün kullandığı yoldan tehlikeli bir biçimde geçmek zorunda bırakılıyor. Sürücülerin araç park ederken diğer araç kullananları ve yayaları düşünmesini, bu konuları denetleyen resmi kurumlarında sorumluluklarını yerine getirmesini bekliyoruz.

Bu sorunun temel nedenlerinin başında Trabzon’da otopark yetersizliği geliyor. Kapalı çok katlı otopark sayıları hızlıca artırılmalıdır. Bu noktada Toki yetkililerine bir çağrımız olacak neden şehrimizde yaptığınız binlerce konutun içinde 1 tane kapalı otopark yok. Bahçecik ve Beştaş bölgesindeki tokilerde oturan vatandaşlar camdan baktığında her yer araç görünüyor bu araçlar kapalı otoparka çekilseydi de o alanlar yeşil alan olsaydı kötümü olurdu.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI

Haberi Oku