Güncel:
KAPIMIZ HERKESE AÇIK OLACAK!
 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, memleketi Trabzon'da demokrasinin önemli bir parçası olan muhtarlarla bir araya geldi ve seçimlerin önemine vurgu yaptı.

Bakan Uraloğlu, Trabzon'daki 716 mahalle muhtarı ile bir tesisde buluşarak, "Ekip ruhu ile çalışabildiğimiz takdirde şehirlerimiz için daha verimli hizmetler yaparız. Bize daha fazla güç vererek sorumluluğumuzu artırırsınız" diyerek, seçimlerin algı olmaması gerektiğini belirtti.

 

Programa Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk, AK Parti il başkanı Sezgin Mumcu, büyükşehir belediye başkan adayı ve Ortahisar belediye başkanı Ahmet Metin Genç, ilçe belediye başkanları ile başkan adayları ve muhtarlar katıldı.

Muhtarlar buluşmasında konuşan il başkanı Sezgin Mumcu, Türkiye'nin son 22 yılda büyük bir dönüşüm geçirdiğini belirterek, "Muhtarlar milletin sesi oluyor, milletimizle olan bir anahtarsınız" dedi.

 

Sürmene’nin çalışkan ve başarılı Muhtarlarından Fındıcak Köyü Mahalle Muhtarı Engin Kol, programda Mahallesinde yapmayı düşündüğü yeni projeler hakkında yetkililerle görüşmelerde bulundu.

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI

Haberi Oku