Güncel:
'Ortak girişimlerle şehrimizi ileriye taşımalıyız'

 Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Türkiye'de birçok şehrin ortaklık ve iş birlikleriyle ilerleme kaydettiğini belirterek, "Trabzon'da da girişimcilerimizin ortaklıklarla şehrimizi ileriye taşıması gerek. Yanı başımızdaki pazarlardaki fırsatları bu şekilde değerlendirmeliyiz" dedi.

MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI GENEL KURULU BAŞLADI

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi 15. Olağan Genel Kurulunun açılış toplantısına KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, oda yöneticileri ve üyeleri katıldı. Divan Başkanlığını Şaban Bülbül'ün yaptığı genel kurulda konuşan TTSO Başkanı Erkut Çelebi, genel kurulun hayırlı olmasını dileyerek, "Bu odanın üyesi olmaktan gurur duyuyorum" ifadesini kullandı. Birlikte iş yapma kültürünün gelişmesi gerektiğini belirten Çelebi, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Birlikte neler yapabiliriz? Projesi olan tüm arkadaşlarımıza destek olmaktan mutluluk duyarız. İlimizde son yıllarda özellikle ihracat rakamları başta olmak üzere gerileme var. Meslektaşlarımızın birliktelik yaparak neler yapabileceğimizin çalışmalarını yapması lazım. Seçilecek arkadaşlarımızla ortak projeler yapmaya açığız. Tek başına belki çok verimli olmayabilir çalışmalar ancak birlikte yapılacak girişimlerle başarının daha kolay geleceğine inanıyorum. Kayseri, Konya, Gaziantep, Malatya, Kahramanmaraş gibi şehirlerde ortaklıklarla güzel işler yapılıyor. Bunları gördük, inceledik. Bizim de Azerbaycan, Gürcistan, Rusya pazarı kapımızda. Ortak girişimlerle, güçlü birlikteliklerle fırsatları değerlendirmeliyiz. Yeni seçilecek ekipten ricam girişimci arkadaşlarımızı bir araya getirerek ortak girişimlerin yolunu açmalarıdır. Biz de oda olarak her türlü desteği vermeye hazırız."



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI

Haberi Oku