Kültür:
YOMRA'DAN AKÇAABAT'A KESİNTİSİZ SAHİL HEDEFLİYORUZ
 Trabzon Büyükşehir Belediyesinin vizyon projeleri arasında yer alan Ganita-Faroz Sahil Düzenleme Projesi, açıldığı günden itibaren birbirinden renkli etkinliklere sahne olmaya devam ediyor. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek bir süre önce hayata geçirilen Ganita-Faroz Sahil Düzenleme Projesi, Trabzon halkı ile yerli ve yabancı turistlerin çekim merkezi olmaya devam ediyor. Açıldığı günden itibaren çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan Ganita'da eğlence gece boyu sürüyor. Son olarak yöresel sanatçıların sahne aldığı Ganita, hafta sonu dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen halk oyunları grubunu ağırladı. Binlerce vatandaşın ilgi ile takip ettiği etkinlik, büyük beğeni topladı. 

YOMRA’DAN AKÇAABAT’A KESİNTİSİZ SAHİL HEDEFLİYORUZ 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ganita’ya gösterilen büyük ilgiden memnuniyet duyduğunu belirterek, "Sıkıcı şehirler gelişemez mottomuz doğrultusunda 7'den 70'e herkese hitap edecek etkinliklere imza atmaya özen gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın ve turistlerimizin etkinliklerimize gösterdiği yoğun ilgiden mutluluk duyuyoruz. Denizden uzaklaşan Trabzon’da ilk olarak hayata geçirdiğimiz Yalıncak Sahil Düzenleme Projesinin ardından Ganita-Faroz Projesi ile eksikliği büyük oranda giderdiğimize inanıyoruz. Ganita’da her gün binleri hatta bazan onbinleri ağırlıyoruz. Ekip arkadaşlarımız en düşük maliyetle kaliteli eğlencelere imza atıyor. Bundan sonraki süreçte Yomra’dan Akçaabat’a kadar kesintisiz bir sahil oluşturmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.


Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

5. Uluslararası Şair Zihni Ödülleri Sahiplerini...

Haberi Oku