ASKF BAŞKANI ALİ ÇELİK'DEN AH-DE VEFA ÖRNEĞİ

 

Yıllardan beri Rize ASKF başkanlığını yapan Ali Çelik aynı zamanda İyidere Gençlik Spor ilçe müdürlüğünü yapmaktadır. Bu yılki Spor faaliyetlerinde Amatör sporlara gönül vermiş yıllarca bu kulvarlarda Amatör spor kulüp başkanlıkları ve aynı zamanda Amatör sporun çeşitli dallarında görev alan Rahmeti Rahman olan Ebediyete intikal eden kişilere Ah de vefa örneği göstererek bir nebzede olsa İsimlerini Amatör liglere verdi.

 

Bu sezon Süper Amatör liğine Ziya Aksoy, 1.Amatör liğine Muhammet Fırıncı ve Alt liğlere ise Metin Dili müsabakalarına isimleri verilerek yad edildi Bu liğler Rahmetlilerin adlarıyla anılmaya başladı.

 

ASKF Rize Federasyonu Başkanı Ali Çelik: Amatör sporda yıllarca görev alan amatörün bütün dallarında bulunan gerek başkanlık, gerek hocalık, gerek şoförlük yapan ağabeylik vazifelerini üstlenen futbolcularıyla beraber olan Ve Rahmetlik olan büyüklerimizi unutmadık. Unutturmamak içinde her yıl İsimlerini böylece yaşatmaya çalışacağız. Rahmetli olan spor adamlarına oynatacağımız liglere isimlerini vermeye çalışacağız. Hatta başka çalışmalarımızda vardır. Sırasıyla bunlarda yapmaya gayret edeceğiz. Çok sayıda Rahmetli olan büyüklerimizde Sizlerin sayesinde arşivleyip bütün isimler alıyoruz.

 

Bu konuda ve her konuda maddi manevi bizlere desteklerini esirgemeyen her zaman yanımızda olan Spor Bakanımız Osman Bak, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve Rize Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Gürhan Yıldız’a teşekkürlerimizi sunarız dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Mahmoud Trezeguet’nin sağlık durumuyla ilgili...

Haberi Oku