Ertuğrul Doğan basın mensuplarıyla buluştu
 

TS Başkanı Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

Organizasyona Başkan Ertuğrul Doğan ile birlikte Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Başkan Yardımcıları Ali Haydar Gedikli ve Nevzat Kaya ile Genel Sekreter Kemal Ertürk katıldı.

Başkan Ertuğrul Doğan, organizasyonda yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Çok üzücü bir güne uyandık. Dün gece Irak’ın Kuzeyi’nde yürütülen operasyonda; hain terör örgütüyle çıkan çatışmada 6 askerimiz şehit oldu. Kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet; aileleri, yakınları ve milletimize başsağlığı dileyerek sözlerime başlamak istiyorum. Yönetim kurulumuz ile birlikte basın mensubu kardeşlerimizle beraber hem geçmiş yılın değerlendirilmesi amacıyla hem de yeni yılımızı kutlamak için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Hepinizin bildiği üzere dün Kulüpler Birliği Vakfı’nın toplantısı vardı. Değerli Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Osman Aşkın Bak başta olmak üzere Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sn. Mehmet Büyükekşi ve Kulüpler Birliği Başkanı Sn. Ali Koç ile kulüp başkanlarımız toplantıya katılım sağladı. Toplantıda, yeni yılın gelişiyle beraber mevcut sorunların bir daha ortaya çıkmamasını ve daha olumlu bir ortamda sezonun devamının gelmesini konuştuk. İnşallah hep birlikte bunu gerçekleştireceğiz. Belli başlı sorunların acil olarak çözülmesi gerektiği konusunda hem kulüpler hem de federasyonumuz ortak görüşte.

Ocak ayı içerisinde özellikle ekonomi ile beraber Türk futbolundaki en önemli problem olan hakemlerle alakalı konuların bir an önce çözülmesi gerekiyor. İnşallah ocak ayı içerisinde bunlar çözülmüş bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.

İkinci önemli konu da tabii ki ekonomi. Burada federasyonumuzun da kulübümüzün de çok önemli çalışmaları var. Özellikle sponsorlar ve naklen yayın konusunda ciddi problemler var. Umarım ki TFF Başkanı ve ekibi bu konuda önemli sonuçlar elde edecek. Türk futbolu artık çıkılmaz bir noktaya gelmiştir. Çok ciddi sıkıntılar var. Kulüplerimizin katlanamadığı çok önemli maliyetler var. Naklen yayında ve iddia gelirlerinde geldiğimiz son nokta ortada. Bunların hepsinin düzeleceği yeni bir yıl yaşamayı temenni ediyoruz. Katılım gösteren tüm basın mensubu arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yeni yılınızı şimdiden tebrik ediyorum.”

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Mahmoud Trezeguet’nin sağlık durumuyla ilgili...

Haberi Oku