Ferhat Aksoy: 'Beşikdüzü'ne Futbolcu fabrikası kurmayı planlıyoruz”

 

Trabzon’un başarılı spor kulüplerinden Beşikdüzüspor Kulübü  tarafından dayanışma gecesi düzenlendi.

 

Geceye Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Besikdüzü Kulubü Başkanı  Ferhat Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Beşikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Kamuran Kahyaoğlu, MHP İstanbul İl Yöneticisi Barış Öztürk, Beşikdüzüspor yönetim kurulu üyeleri, Beşikdüzü Yeşilköyspor Kulübü Başkanı Alparslan Gündoğdu, Şalpazarı Gençlik Kulübü Başkanı Cevat Özdemir, Vakfıkebir Kirazlıkspor Kulübü eski Başkanı Muhammet Yıldız, Beşikdüzüspor eski kulüp başkanları Harun Topal, Önder Öztürk, Koray Kukul ve Çetin Eksert, siyasi parti ilçe başkanları, muhtarlar, belediye başkan aday adayları sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve davetliler katıldılar.

Gecede bir konuşma yapan Beşikdüzüspor Kulübü Başkanı Ferhat Aksoy, Beşikdüzüspor’u daha da ileriye taşıyabilmek için yönetime geldikleri ilk günden itibaren bu işin sadece birkaç kişiyle değil tüm Beşikdüzülülerin bir araya gelmesiyle mümkün olacağına inanarak hareket ettiklerini söyledi. Aksoy ‘’Yönetim olarak hedefimiz bu toprağı en iyi, en çağdaş şekilde işlemek. Kelimenin tam anlamıyla Beşikdüzü’ne bir futbolcu fabrikası kurmayı planlıyoruz. Bizim en büyük şansımız yönetimin oluşturduğu bir takım değil; başarıya aç, başarıya inanmış bir kadronun bir araya getirdiği bir yönetim olmamız. İlçemizin en büyük markalarından biri olan Beşikdüzüsporumuzu daha iyi yerlere getirebilmenin anahtarının birlik ve beraberlik olduğunu her fırsatta dile getirdik. Beşikdüzüspor’umuzun başarısının ilçemizdeki her bir bireyin başarısı olduğunu kendimize şiar edindik’’

 

Takımımız şu an lider ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. İnşallah sezon sonunu da lider tamamlayarak hep birlikte şampiyonluğumuzu kutlayacağız.

 

 

Şimdi artık gecemizi gerçekleştirmemizin en büyük amacını sizlerle paylaşmak istiyorum. Hepinizden her anlamda daha fazla destek bekliyoruz. Gerek içerde gerek deplasmanda tüm taraftarımızı takımımızın yanında olmaya, hep birlikte ‘ŞAMPİYON BEŞİKDÜZÜ’ diye haykırmaya davet ediyorum. Bu millet bir olup hangi işi başaramamış Beşikdüzüspor neden şampiyon olmasın. Sözlerime yavaş yavaş son verirken başta eşim ve  ailem olmak üzere tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımın ve kulübümüzün tüm paydaşlarının eşlerine ve ailelerine özel bir teşekkür etmek istiyorum. Bizlere gerçekten çok büyük destek veriyorlar. Bu arada paylaşmadan geçemicem kulağıma bazı sözler geliyor.. Yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımın eşlerinden.. Ferhatı diyor, benden daha çok görüyorsun.. Mutlaka haklılar ama Biraz daha zaman istiyorum hepsinden çünkü bizim çalışkan bir ekibimiz var çünkü biz şampiyon olacağız. Hepbirlikte kutlayacağız. Şahit olun Nasıl yaptınız diye sorduklarında ailemizden ayırmadık diyeceğiz. Geleceğe güzel anılar bırakmak istiyoruz.

 

Biz şampiyon olacağız dedik sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bizden önce bu kulüpte görev almış ve sayısız başarılara imza atmış büyüklerimizin emeğini bu akşam sizlere sergiliyoruz. Ne kadar büyük bir kulüp olduğumuzun bilincindeyiz. Bu başarılara yenilerini eklemek boynumuzun borcu. Bu vesileyle kurulduğu günden beri kulübümüzde görev almış ahirete irtihal etmiş olan herkese allahtan rahmet geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler dilerim.

 

Sözlerime son verirken, gecemizin hazırlanmasında emeği geçen başta Beşikdüzü Belediye başkanımız sayın Ramis Uzun bey olmak üzere Gerek gecemize katılarak gerek nakdi ve ayni yardımda bulunup katkı sağlayan herkese şahsım yönetimim ve kulübüm adına teşekkür eder, en derin saygı ve hürmetlerimi sunarım. İyi eğlenceler dilerim.

Haber: Arif AZAK



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Mahmoud Trezeguet’nin sağlık durumuyla ilgili...

Haberi Oku