FUTBOL ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ
 

Akçaabat Belediyesi organizesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında 2013-2014 yaş aralığındaki çocuklar için Futbol Şenliği düzenlendi.

Yaylacık Mahallesi’ndeki Akçaabat Belediyesi’ne ait futbol sahasında düzenlenen Futbol Şöleni’ne toplamda 24 takım ve 408 sporsever katıldı.

Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı Futbol Şöleni, hem çekişmeli hem de renkli anlara sahne oldu.

SPOR BİZİM VAZGEÇİLMEZİMİZDİR

2013-2014 yaş aralığındaki çocuklar için düzenlenen ve yoğun ilgi gören Futbol Şöleni’ni yakından takip eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, sporun özellikle de futbolun Akçaabat’taki her birey için vazgeçilmez olduğunu vurguladı. Sporun her branşının Akçaabatlılar tarafından sevildiğini ve icra edildiğini de sözlerine ekleyen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Akçaabat’ta spor, geçmişten bugüne kadar çok önemlidir. Şehrimizdeki büyük küçük her birey mutlaka sporun bir branşıyla ilgilenmektedir. Bizler de Akçaabat Belediyesi olarak vatandaşlarımız için yılın belirli dönemlerinde spor kursları, müsabakalar ve turnuvalar düzenliyoruz. Düzenlediğimiz tüm spor aktivitelerine hemşehrilerimizin ilgisi oldukça fazla. Tabi bu durum bizleri de ziyadesiyle memnun ediyor; daha fazlasını yapabilme noktasında bizlere azim veriyor. Şimdi de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızın 100. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 10-11 yaşındaki çocukların katıldığı bir Futbol Şöleni düzenledik. Futbol Şölenine toplamda 24 takım ve 408 sporsever  katıldı. Müsabakalar, oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçti. Futbol Şöleninin sonunda öncelikle dostluk ve centilmenlik kazandı. Futbol Şölenimize katılan tüm takımlara ve sporcularımıza gönülden teşekkür ediyorum. Kazanan takımlarımızı ve çocuklarımızı yürekten tebrik ediyorum.” Dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında 2013-2014 yaş aralığındaki çocuklar için düzenlenen  Futbol Şöleni’nde; 2013 kategorisinde birinciliği Akçaabat Belediyesi Spor Kulübü elde ederken 2014 kategorisinde ise birinciliği Trabzonspor aldı.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Mahmoud Trezeguet’nin sağlık durumuyla ilgili...

Haberi Oku