Mustafa Servet Daltaban: 'Biz Bu Takımı Yaşatmaya Geldik”
 

Ligin ilk yarısını 14.’ncü sırada tamamlayan Kelkit Hürriyetspor’da transfer hareketliliği ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mustafa Servet Daltaban, ilk yarının son iki karşılaşmasına yeni hoca çıktıklarını hatırlatarak dönem sonuna kadar Sinan Bayraktar ile devam edeceklerini söyledi.



Süreç içerisinde bazı futbolcularla yollarını ayırdıklarını dile getiren Başkan Daltaban, “Muhammet Enes Ocak, Onur Demir ve bazı genç arkadaşlarımızla yollarımıza ayırdık” dedi.

 

 

Yapılan yeni transferler hakkında da bilgiler paylaşan Daltaban, “Bu isimlerden biri Mustafa Can Yıldırım. Gümüşhanespor’da 5 hafta oynayan futbolcumuz hocamızın da eski futbolcusu. Yine Mehmet Ali Akın Elazığspor’dan geldi. Bu sezon toplamda 10 maç oynadı. Bir diğer oyuncumuz Abdullah Akkaya’da Malatya Erguvan’da bu sezon maçların tamamında oynamış. Bu senenin bizim için en etkili transferi olabilecek arkadaşımız Fırat Güllü’de Galatasaray altyapısı olan bir arkadaşımız. Galatasaray U-19’da 30 küsur maç yapmış, milli olmuş bir arkadaşımız. Şimdi bizimle beraber. Ondan da inşallah faydalanmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

 

“Bütçemiz Dahilinde Transferler Yaptık”

Yapılan 4 transfer ile sezona başlayacaklarını aktaran Daltaban, “Bu transferlerin hepsi hocamızın isteği doğrultusunda oldu. Gönül isterdi ki yaptığımız transferler üst düzey transferler olsun. Ancak tabii ki bizim de mali bir yapımız var. Mali durumumuza göre hareket etmek, ona göre ilerlemeliydik. Biz de yaptığımız transferlerde bütçeye göre hareket ettik. Bütçemiz dahilinde transferler yaptık. En iyisini de yapmaya çalıştık, inşallah süreci de bu şekilde götüreceğiz. Tabii burada sağ olsun yönetici arkadaşlarımızın fedakârlıkları oldu. Dışarıdan esnafımızın, iş insanımızın, tacirimizin, gurbetçilerimizin, dışarıda duran taraftarlarında fedakârlığı oldu bu süreçte” ifadelerini kullandı.

“Biz Bu Takımı Yaşatmaya Geldik”

Bu takımı kurtarmaya geldik, inşallah bu takımı hep beraber kurtaracağız. Bu takım İnşallah düşmeyecek. Bu takımı da iyi bir noktada. Hep beraber iyi bir noktaya getireceğiz. Ama hep beraber bu süre sadece ki burada 10 kişinin 20 kişinin 50 kişinin götürebileceği bir süreç değil. Sürecin içerisinde birçok parametre var. Burada Kelkit halkımıza da büyük önem düşüyor bazı noktalarda. Özellikle taraflarımıza çok ciddi görevler düşüyor çünkü bu sezon kendi sahamızda sadece bir maç kazandık. Bu bizim için eksi bir durum. İnşallah önümüzdeki maçlarda kendi sağımızda daha etkili, daha güçlü olmak zorundayız” ifadelerini kullandı.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Mahmoud Trezeguet’nin sağlık durumuyla ilgili...

Haberi Oku