Ekonomi:
TTSO'da 7440 Sayılı Kanun'la ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi

 Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Trabzon Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından 7440 Sayılı Kanun Vergi Afları, Vergi İnceleme Nedenleri konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantının açılışında konuşan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkan Yardımcısı Ahmet Kazaz, göreve geldikten sonra yönetim olarak oda ile kesişen her kurumla ilişki kurduklarını, karşılaşılan sorunların nasıl çözülebileceği konusunda çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Bu anlamda Trabzon SMMMO ile ortaklaşa toplantılar yaptık, iyileştirmeler gerçekleştirdik. Sizin de gördüğünüz gibi sicildeki işlemleri iyileştirdik, yol haritamızı belirledik, bizi daha ileriye götürebilecek dijital mesleki uygulamalar konusunda yol kat ettik. Bu konudaki görüş ve önerilerinizi mutlaka bekliyoruz. Odamızın dışarıdaki en önemli yüzü olan meslek grubusunuz. Memnuniyet ve geri dönüşleriniz bizim için çok kıymetli" diye konuştu.

Bilgilendirme toplantısına TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon SMMM Odası Başkanı Cüneyt Hayal, İstanbul SMMM Odası Başkanı Erol Demirel, TÜRMOB Disiplin Kurulu Sekreteri Bahadır Baş, muhasebeci ve mali müşavirler katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından Dünya Gazetesi Yazarı, Eski Maliye Müfettişi Av. Zeki Gündüz, SMMM Yusuf Ziya Aydın ve SMMM Kâmil Mahmutoğlu 7440 Sayılı Kanun Matrah Artırımı, Vergi Afları ve Vergi İnceleme Nedenleri konulu sunumlarını gerçekleştirdi, soruları yanıtladı.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Başkan Yardımcısı Ahmet Kazaz ve Trabzon SMMM Odası Başkanı Cüneyt Hayal, günün anısına plaket sunumu yaptı.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trabzon'a büyük talep var, direkt seferlerin...

Haberi Oku