Siyaset:
CUMUR İTTİFAKI BEŞİKDÜZÜNDE TAM GAZ
 MHP Beşikdüzü Belediye Başkan adayı tanıtım törenine  hem Trabzon Büyüksehir Belediye Başkan adayı Av.Ahmet Metin Genç'in konuşmasi hem de AK Parti ve MHP'nin   Beşikdüzü ilçesini alma kararlığı damgası vurdu..

AK Parfi Trabzon il başkanı Dr.Sezgin Mumcu-MHP Trabzon İl Başkanı    Ömer Ayar ve Beşikdüzü Ak Parti ile MHP ilçe başkan ve teşkilatları Beşikdüzü'nde  Barış Öztürk adayımızı Belediye Başkanı yapacagiz sözünü verdiler..

MHP BEŞİKDÜZÜNE ODAKLANDİ

MHP Şalpazari İlçesinden sonra Beşikdüzü ilçesinde de Belediye başkan aday tanıtım töreni gerçekleşti.. Büyük bir coşkunun  oldugu aday tanıtım törenine Trabzon Büyüksehir Belediye Başkan adayı Av.Ahmet Metin Genç Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr.Sezgin Mumcu MHP Trabzon İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Şalpazari Belediye Başkanı Refik Kurukiz Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu MHP Çarşıbaşı Belediye Başkan adayı Ahmet Keleş AK Parti ve MHP Beşikdüzü ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri çok sayıda partili  ve vatandaşlar aday tanıtım törenine katıldı.. 

 BÜYÜK BIR ZAFER KAZANACAĞIZ 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr.Sezgin Mumcu 31 Mart yerel seçimlerinden Büyük bir zaferle çıkarak Beşikdüzü  Belediyesi birlikte Trabzon Büyüksehir ve diğer tum ilçelerinde AK Parti ve Cumur ittifakının damgasını varacakları belirtti

İLMEK İLMEK İŞLEYECEK

Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte tam kadro Beşikdüzü Belediye Başkan aday tanıtım törenine katılan MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar da yaptığı konuşmada Beşikdüzü Belediye Başkan adayı Barış Öztürk'ün çalışkan başarılı ve azimli bir kişlik olduğu belirterek  ilmek ilmek işleyerek Beşikdüzü hizmetin en güzeline kavuşacak dedi..

BIRLIK VE BERABERLİK MESAJI

MHP Beşikdüzü Belediye Başkan adayı Barış Öztürk yaptığı konuşmada 34 Mahallesi ile birlik ve beraberlik içinde çalışarak Belediye başkanlık seçimini kazanacaklarını dile getirdi..

BEŞİKDÜZÜ HAK ETTİĞİ HİZMETLERE KAVUŞACAK 

MHP Beşikdüzü Belediye Başkan aday tanıtım törenine katılan Ortahisar Belediye Başkanı ve Trabzon Büyüksehir Belediye Başkan adayı Av Ahmet Metin Genç şunları söyledi "Eline mikrofon alıp boş nutuk atan biri olmadığını belirterek Beşikdüzü ilçemiz ne yazık ki hizmetlerden nasibini alamamış yollar yürünmez halde cadde ve sokaklarda içler acısı bir durum var. 34 mahallemiz ile birlikte Beşikdüzü hak ettiği dogalgaz dahil yatırım desteğini Barış Öztürk başkanımızla  birlikte el ele verip alacağız.Ankaraya elimiz güçlü gitmesi için Barış başkanımızı Belediye Başkanı yapalım Cumur ittifakına sahip çıkalım "


Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasan Süha Saral, şehrin nabzını tutmaya...

Haberi Oku