Eğitim:
Yeşil Yol Derneği Özel Öğrencilerle Buluştu
 

Yeşil Yol Derneği, Zafer Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri ile Pekünlü Merkez Pidede bir araya geldi.

Pekünlü Merkez Pidede düzenlenen programa Yeşil Yol Derneği Başkanı Zafer Mollahüseyinoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri, Zafer Özel Eğitim Uyulama Okulu öğrencileri, öğretmen ve veliler katıldı.

Özel öğrencilerle bir araya gelen Yeşil Yol Derneği Başkanı Zafer Mollahüseyinoğlu yaptığı konuşma da, "Böyle sıcak bir ortamda kıymetli öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte bu güzel iftar sofrasında buluşmaktan son derece mutlu oldum. Daha güzel programlarda hep birlikte buluşmak dileğiyle hepinizi Allah'a emanet ediyorum." diyerek, bu anlamda destek veren velilerimiz ile öğrencilerimize kendi evladı gibi bakan öğretmen ve yöneticilere teşekkür etti.

Veliler adına konuşan Fatma Bekaroğlu¸ "Özel eğitime ihtiyacı olan bütün öğrencilerimizin velileriyle, öğretmenleriyle ve arkadaşlarıyla bu tür farklı ortamlarda buluşmalarını, sosyalleşmeleri ve topluma uyum becerilerinin kazandırılması açısından bu tür etkinliklerin düzenlenmesinin son derece önemsiyoruz. Her yıl her etkinlikte özel çocuklarımızın yanında olan Yeşil Yol Derneğimize ve yönetim kuluna, özel çocuklarımızı bu nezih ortamda ağırlayan Pekünlü Merkez Pideye şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Özel çocukları ağırlamaktan dolayı son derece mutlu olduklarını belirten Merkez Pidenin sahiplerinden Harun Sağlam, “Çok kutsal bir görev yapıyorsunuz. Allah sizden razı olsun” şeklinde konuştu.

 

Yeniden Refah Partisi Trabzon Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Adayı Tuba Sağlam Bilgin ve parti yöneticileride aileleri ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Ali Kemal GÜVELİ’den Büyük Başarı…

Haberi Oku