Sağlık:
TEKİNBAŞ: Sağlık Turizmi açısından Pilot seçilmiş hastaneyiz

 Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Yönetici Başhekimi Araklı ilçemizden yetişen hemşerimiz Prof. Dr. Celal TEKİNBAŞ Hastane bünyesinde yenilenen hizmet birimleri ve tanıtım dergilerinin sunumu ile ilgili hastane içerisinde bulunan çok amaçlı toplantı salonunda bölgede hizmet veren basın-yayın kuruluşlarını bilgilendirme amaçlı bir toplantı organize etti. Organizasyonda konuşan Prof. Dr. Celal TEKİNBAŞ görevde bulunduğu süre içerisinde hastanede yaptığı değişikliklerin çok olumlu tepkileride beraberinde getirdiğini belirterek her odaya buzdolabı ve  Tv yerleştirdik, odaların içindeki malzemelerin tamamını yeniledik, bütün sosyal alanlara kütüphaneler yerleştirdik, hastanede her gün  belli zamanlarda insanları rahatlatıcı müzik yayını yapıyoruz, bu yayın içerisinde insanları bilgilendirme amaçlı kamu spotu tarzında bilgilendirmelerde yapıyoruz, ziyaret saatini genişlettik 12.00-20.00 arasını hasta ziyaretine açtık böylece ziyaret saatini günün her saatine yayarak odalardaki ziyaretçi yoğunluğunu azalttık, yoğun bakımda yatan hastaların yakınlarına hastalarını görme imkanı sağladık, Evimiz Hastanemiz sloganı ile çalışma arkadaşlarımızın bir araya gelip sohbet edip bilimsel çalışmalarını paylaşacağı fikir alışverişinde bulunacağı çok amaçlı salonumuzu personelimizin hizmetine kazandırdık, personel arasındaki dayanışmayı da böylece artırdık, çocuk kardiyoloji bölümünde çocuklarımızın oyun oynayacağı alanlar yaptık, hasta refakatçıları için  hastanemize refakatçi koltuğu aldık akşam olduğunda hasta yakını bu koltukları yatak haline getirip yatabiliyor dedi. Prof. Dr. Celal TEKİNBAŞ konuşmasının sonunda  “Evimiz Hastanemiz  Ahi Evren” sloganıyla çıkardıkları dergi hakkında da bilgi verdi.

 

Haber : Arif AZAK




Araklimedya.com
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Alibey Akyıldız 8 yıl önce

kayacık köyünden yetişmiş olan sayın hocamı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.başarılarının devamını diliyorum. izmit kurucesmeden alibey akyıldız ve ailesinden sevgilerle.

Misafir Avatar
Huseyin Tekinbas 10 yıl önce

Saygideger hocam;
Yurt disinda olan bir kardesiniz olarak ulkemizde ki gelismelerin bizlere ayri bir gurur verdigini ifade etmek isterim. Modern turkiyenin insaasinda gostermis oldugunuz gayretler beni cok sevindiriyor. Tesekkur ediyorum. Yaradan yar ve yardimciniz olsun.

Misafir Avatar
Osman keskim 10 yıl önce

Ellerine yüreğine sağlık doktorum

METİN SERDAR: “Sağlık Çalışanlarının...

Haberi Oku