Magazin:
TİYATRO SANATCISI BURHAN KURT DÜNYA EVİNE GİRDİ

 Trabzon Devlet Tiyatrosu sanatçılarından Burhan Kurt, dünya evine girdi.

Ev Hanımı Emine Kurt ile Emekli bürokratlardan Trabzonlu Behzat Kurt’un oğlu olan Burhan Kurt,  hayatını yine Trabzon’un güzel kızlarından Buse Çalık ile birleştirdi.

Trabzon’un merkez Ortahisar ilçesi, Gülbaharhatun Mahallesi’ndeki bir salonda yapılan düğüne, seçkin konuklar katıldı. Merkez il ve ilçe yöneticileri, KaradenizTeknik Üniversitesi’nden (KTÜ) bir grup akademisyen, bazı siyasi partilerin  yöneticilerinin yanı sıra, Trabzon Devlet Tiyatrosu’nun oyuncuları da, iş arkadaşlarını bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

Son 3 yıldır, Trabzon Devlet Tiyatrosu’nun kadrosunda yer alan 34 yaşındaki oyuncu Burhan Kurt ile Ev Hanımı Aysel Çalık  ve Trabzon’un Demirkırlar Sanayi Sitesi’nin araç servisi işletmecilerinden İhsan Çalık’ın şirin kızı, içerik üreticisi olan Buse Çalık’ın düğününde davetliler oldukça eğlenirken, genç çiftin mutlulukları gözden kaçmadı.

Kanlı Nigar, Yağmurcu, Kaç Tilki Kaç,  gibi oyunların yanı sıra en son bu sezon, Otoban Köpekleri oyununda  Hasi karakterini canlandıran Kurt eşi Çalık ile birlikte, davetlilere bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler.

Trabzon 24. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali’nin geçen hafta içi tamamlanmasından sonra, çiçeği burnunda olan yeni damat Kurt, yeni start alan Antalya 14. Uluslararası Tiyatro Festivali’nde, önümüzdeki günlere  Trabzon DT’nin yeni oyunlarından olan ‘’Otoban Köpekleri’’ni  sahnelemek için, oyunda yer alan arkadaşlarıyla bu kentin yolunu tutacak.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trabzon Araklı Pervane Köyü Kültür Ve Yardımlaşma...
8. Trabzon Araklı Pervane Köyü Kültür Ve Yardımlaşma Derneği Kültür ve Sanat Festival Etkinliği 28...

Haberi Oku