Güncel:
CEPHEART 'CEPHENİN PROFESYONELLERİ”Nİ BİR ARAYA GETİRDİ

 Binaların iç ve dış cephelerini güzelleştirmek için çalışan mantolama ustaları Cepheart’ın “Cephenin Profesyonelleri” isimli organizasyonuyla bir araya geldi.

Cephe uygulama sistemlerinin, yeni trendlerin ve uygulama örneklerinin paylaşıldığı organizasyonda, sektörün sorunları ve çözüm önerileri de konuşuldu. Lüks bir otelde gerçekleştirilen ‘Cephenin Profesyonelleri’ toplantısına geniş katılım oldu. Cepheart’ın kurumsallaşma, markalaşma ve inovasyon süreci hakkında sunumların gerçekleştirildiği toplantıda ustalara uzmanlar tarafından uygulamalı eğitimler verildi.


İki oturum olarak planlanan programda, Cepheart Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Şahintaş ve Başkan Yardımcısı Aslıhan Şahintaş ve şirket yetkilileri şirketin hedefleri ve stratejileri hakkında katılımcılara bilgi verdi. Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Şahintaş yaptığı konuşmada; Cehpeart’ın üniversitelerden destek aldığını, yapılan tüm çalışmaların bilimsel ilkelere, modern kurumsal anlayışa, stratejik yönetim tekniklerine ve en önemlisi de marka odaklı bir anlayışa göre yapıldığını vurgulayarak “2008 yılında değerli eşim Aslıhan Hanım ile başladığımız yolculuğumuz, 2015 yılından itibaren Cepheart markasıyla devam ediyor. Yaklaşık 16 yıldır, sizlerle birlikte şehrimize ve ülkemize hizmet vermekteyiz. Amacımız her zaman sizlere daha iyisini sunmaktır. Bu amaçla Cepheart markamızın yanında Cephelüks, Cephetherm, Cepheline markalarımızla sizlere hizmet verdik ve vermeye devam ediyoruz.” dedi.


Ortahisar Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Durukan’ın da bir konuşma yaptığı organizasyonda, ustalık ve çıraklık sertifikaları hakkında katılımcılar bilgilendirildi.

Ustalara yönelik özel mobil bir uygulama olan CepheKart’ın da tanıtıldığı organizasyonda, Cepheart'ın kurumsallaşma süreci hakkında da bilgiler verildi. Sektördeki değişimlere liderlik etme ve cephelere güzellik katma misyonuyla hareket eden Cepheart markası, gerçekleştirilen organizasyonla sektörün ustalarıyla bir araya gelerek 2024 yılı cephe trendleri, yeni ürünler, uygulama örnekleri ve sektörün geleceği hakkında bilgi alışverişinde bulundu. 

Ustalara yeni ürünler, 2024 trendleri, mantolama sistemleri, ısı yalıtım sistem uygulaması, yapı kimyasalları, astar ve boya uygulaması, natural dekor ahşap efekt uygulama metodları ve yeni geliştirilen Cehpelüxstone ve Cehpelüxtravert ürünleri, söve ve yalı baskı sektöründeki yeni trendleri ve uygulama örnekleri hakkında bilgiler verildi ve uygulamalar yapıldı.


Etkinliğin sonunda katılım sağlayan ustalara“Cephenin Profesyonelleri” katılım sertifikası ve hediyeler verildi. İlki Trabzon’da gerçekleştirilen bu etkinliğin başka illerde de yapılacağının bilgisinin paylaşıldığı toplantı, fotoğraf çekimi ve yemek ikramının ardından sona erdi. 



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI

Haberi Oku