Güncel:
'Hem sahada hem kasada şampiyonluk”
 Trabzonspor Dergimizin Nisan sayısı bayilerdeki yerini aldı. Başkanımız Ertuğrul Doğan’ın gündeme dair önemli açıklamalarının yer aldığı dergide başarılı futbolcumuz Enis Bardhi, ‘Keskin Nişancı’ başlıklı röportajında hedeflerini ve anılarını anlatıyor.

‘Hem sahada hem kasada şampiyonluk” şeklindeki hedeflerinin detaylarını açıklayan kulübümüzün Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Saymanı Sami Karaman’ın yanı sıra tecrübeli oyuncumuz Umut Bozok da ‘Soru/Cevap’ köşesinde verdiği ilginç bilgilerle okuyucularımızla buluşuyor.

Kadın Futbol Takımızın önemli ismi Berra Bayraktar ile U19 Takımımızdan Yiğit Kemal Turan’ın röportajlarının yer aldığı dergimizde, bir süre önce kaybettiğimiz, Trabzon Şehir Stadyumu’ndaki ilk resmi lig maçta Bordo-Mavili Takımımızın ilk golünü atarak tarihe geçen Necati Atasoy’un yaşam öyküsü anlatılıyor.

Dergimizin 217. sayısında ayrıca, Muş Bulanık’ta başlayan Trabzonspor sevdasının, genç voleybolcular Zelal ve Elif’i Trabzon’a nasıl sürüklediği ile ilgili haberin yanı sıra Prof. Dr. Süleyman Erkan’ın ‘Futbol ve Diploması’, Prof. Dr. İsmail Köse’nin ‘Onbinlerin Geçiş Rotası Tartışmaları’ ve Varol Uzlu’nun da ‘Trabzonlu Olmanın Dayanılmaz Hafifliği’ başlıklı yazıları yer alıyor.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

YUTMA GÜÇLÜĞÜNÜZÜN NEDENİ AKALAZYA OLABİLİR

Haberi Oku