Güncel:
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, mazbatasını aldı, başkanlık koltuğuna oturdu

 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Ortahisar Belediyesi Başkanı seçilen Ahmet Kaya, Ortahisar Belediyesi’nde gerçekleştirilen devir teslim töreni ile görevi Ahmet Metin Genç’ten devraldı.  

CHP’den Ortahisar Belediye Başkanı seçilen Ahmet Kaya, Trabzon Adliyesi’nde gerçekleştirilen yoğun katılımlı mazbata töreninde mazbatasını aldı. Adliyenin önündeki meydanda kendisini bekleyen vatandaşlarla buluştu.  

Mazbata töreninden sonra Ortahisar’da Belediyesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Ortahisar Belediye Başkanı Kaya’yı belediyenin önünde coşkulu bir kalabalık karşıladı. Ortahisar Belediyesi başkanlık makamında düzenlenen devir teslim töreninde Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Metin Genç’ten görevi devraldı. 

Devir teslim töreninde ilk olarak konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Seçimlerin demokratik bir yarış içerisinde, seviyeyi düşürmeden Trabzon halkının iradesinin sandığa yansıması adına mutluluğumu demokrasi adına ifade etmek istiyorum. Halkımızın iradesi sandığa yansımış ve Ortahisar Belediyemizde yeni başkanımız Ahmet Kaya başkanımız olmuştur. Kendisini kutluyorum, tebrik ediyorum” dedi.  

BİZ EL BİRLİĞİ İLE PARTİ AYRIMI GÖZETMEKSİZİN ÇALIŞACAĞIZ 

Ortahisar Belediyesi’nin yeni başkanı Ahmet Kaya görevi devralırken yaptığı konuşmada, “Uzun bir koşuşturma sonrasında Trabzon halkımız takdir etti, Allah nasip etti, Ortahisar Belediye Başkanı olma gururunu bize verdiler. Bu yoğun ve yorucu yolculukta destek olan bütün Trabzonlu hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bu değerli desteğe layık olabilmek için arkadaşlarımla birlikte gecemizi gündüzümüze katarak Trabzon’umuza hizmet edeceğiz. Huzurunuzda kurucu Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’e teşekkür ediyorum. Kurucu Belediye Başkanı olarak 10 yıldır şehrimize hizmet ediyor, emeğinize, yüreğinize sağlık. Bizlerden kimse huzursuzluk, kavga beklemesin. Biz el birliği ile parti ayrımı gözetmeksizin Trabzon’un evlatları olarak, bu şehrin daha yaşanabilir, daha güzel bir kent olması adına mücadele edeceğiz. Parti rozetlerimizi bir kenara çıkararak, Trabzonlu hemşehrilerimizin emrinde olacağız. Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi millete efendilik yoktur, millete hizmet etmek vardır. Biz siyaseti belediyemizden içeri sokmayarak burada hizmet edeceğiz, milletimizin hayır duasını alacağız” şeklinde konuştu.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Dünya Veteriner Hekimler Günü kutlandı

Haberi Oku