Güncel:
Soner Yıldırım: 'Türk Bağımsızlık Hareketi ve Mücadelesi Dünyaya Örnek Oldu”

 

Atabey19 Gençlik Kültür Ocakları Trabzon Şubesi Yöneticileri 19 Mayıs  Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Trabzon Atatürk Alanındaki Atatürk Anıtına çelenk bırakarak açıklamada bulundular.

Atabey19 Gençlik Kültür Ocakları Trabzon Şube Başkanı Soner Yıldırım yaptığı açıklamada: “Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919’da ki yürüyüşü sadece Türk Milletinin nezdinde değil bütün dünyada ezilen milletlerin umudu olmuştur. Türk bağımsızlık hareket ve mücadelesini gören dünya milletleri kendi hak ve bağımsızlıkları için bizden örnek ile inanç ve  güç bulmuştur.

 

Tarihi misyonu gereği dünyaya adalet, nizam ve barış getirmekle mükellef Türk milleti Ulu Önder Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk rehberliğinde bu misyonunu başarı ile tekrar yerine getirmiştir. Bu münasebet ile Atatürk ve silah arkadaşlarını, şanlı tarihimizin şanlı şehitlerimizi, Metehan’dan bu yana bütün ATA-TÜRK ruhlarını saygı ile yad ediyorum.

Yüz beş yıl önce bugün Atatürk’ün Samsun'a çıkışında etkin rol oynayan Trabzon evlatlarının devamı, dedelerimizin yolunda korktukları Türk olarak dimdik durmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin teminatı, Türkiye'nin çimentosu olan aziz Trabzon halkını da saygı ile selamlıyorum. Bu güzel günü, bu yüce  şerefi bize nasip eden Yaratıcıya sonsuz şükürler olsun. Muhakkak Allah galiptir ve hamd Onadır” ifadelerini kullandı.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Özkürtün’de Okul Taziye Evine Dönüştürüldü

Haberi Oku